Logitech

De ce sunt soluțiile Logitech pentru sălile de conferințe mai bune decât la alte brand-uri?

Aproape în fiecare birou există săli de ședință. Cu toate acestea, pandemia a împins în mod semnificativ limitele locului de muncă și a pus cerințe mai stricte în ceea ce privește organizarea acestuia. În acest nou mediu, salariații din multe companii trebuie să se angajeze în modalități hibride de interacțiune, lucrând atât la birou, cât și de la distanță. Logitech oferă tehnologii unice care vă diferențiază de alți producători pentru a vă face fluxul de lucru cât mai confortabil și mai productiv
Un raport calitate-preț ridicat

Dispozitivele Logitech sunt ideale pentru utilizarea în sălile de ședință. Compania produce sisteme video fiabile și durabile, realizate din materiale de primă clasă și care îndeplinesc pe deplin toate specificațiile declarate. Pentru același cost al tehnologiei, Logitech este mult mai plăcută, în comparație cu produsele de aceeași calitate ale altor mărci - de exemplu, Cisco, Polycom și altele.

Tehnologia Rightsence de la Logitech asigură încadrarea optimă a tuturor participanților la o conferință, un webinar sau o prezentare, ajustează automat echilibrul luminii și reproducerea culorilor, îmbunătățește claritatea vocii prin netezirea zgomotului de fond și a ecourilor și, de asemenea, uniformizează gama vocală și se concentrează asupra vorbitorului, astfel încât toți participanții la întâlnire să poată fi auziți.


Seturile pregătite sunt cele mai practice: pentru spații mici – Rally Bar Mini, pentru săli de dimensiuni medii – Rally Bar, pentru spații mari – Rally Plus. Dacă sunteți în căutarea unei soluții personalizate, vom lucra cu dvs. pentru a proiecta o versiune potrivită pentru dvs. Cu Logitech, puteți crea un spațiu de birou în care să lucrați confortabil și convenabil

Administrare simplă și o interfață inteligibilă

Până de curând, era imposibil să se organizeze o videoconferință de calitate fără ajutorul unor specialiști IT. Pentru a organiza o conferință on-line, trebuia să conectezi o duzină de gadgeturi diferite, să stabilești setările corecte și, în plus, să te încurci în cabluri nesfârșite. În plus, echipamentul în sine ocupa destul de mult spațiu, ceea ce cauzează, de asemenea, unele neplăceri.

În prezent, pentru a configura o videoconferință nu este nevoie de cunoștințe IT și nici de experiența specială a vreunui angajat. Soluțiile de la Logitech sunt intuitive la configurare și ușor de utilizat, fiind de ultimă generație.

Să luăm ca exemplu sistemul video Rally Bar. Acesta este unul dintre cele mai populare și mai flexibile panouri video pentru săli de dimensiuni medii, cu posibilitatea de extindere pentru săli mai mari. De ce ar trebui să îi acordați atenție?


  • Calitate a imaginii de necontestat, aproape de calitatea cinematografică. Dispune de o lentilă cu multiple elemente cu rezoluție 4K, zoom optic 5x și un unghi de vizualizare de 90°.
  • Mereu în centrul atenției. Tehnologia inteligentă, detectarea persoanelor, panoramare, înclinare și zoom permit sistemului video să urmărească îndeaproape tot ce se întâmplă în timpul unei ședințe, concentrându-se pe ceea ce este important și capturând în același timp chiar și cele mai mici detalii.
  • Sunet perfect. Sistemul audio Rally Bar are o gamă de frecvențe de 90 Hz - 16 kHz, o rază de captare a sunetului de până la 4,5 m, un sistem de anulare a ecoului acustic AEC, un detector de activitate vocală VAD și un filtru de suprimare a zgomotului AI. De asemenea, suportă opțiunea a 3 microfoane suplimentare pentru conversații mai ample. Puteți fi sigur că veți fi auzit.
  • Fără probleme de conectare. Datorită tehnologiei Plug and Play, toate operațiunile de rutină pentru configurarea dispozitivului sunt efectuate automat, ceea ce face ca conectarea la computerele Windows și MacOS să fie rapidă și ușoară. Un dispozitiv nou este recunoscut în câteva secunde și nu este nevoie să reporniți computerul sau să instalați software specific.
  • Instalare ușoară. Logitech se orientează către o conectivitate ușoară și stabilă, cu un număr minim de cabluri și un sistem de montare robust. Este suficient să așezați dispozitivul pe o suprafață plană, să conectați cablul și sunteți gata să deveniți productiv. Fără pași inutili și fără pierdere de timp.

Compania dispune de o gamă largă de soluții: camere de diferite tipuri, stații de conectare, microfoane, căști și difuzoare. Este posibil să creați individual setul potrivit pentru comunicarea video. Dar un avantaj important al bării video este principiul "all-in-one", care se traduce prin "totul în unul". Rally Bar conține deja tot ceea ce ați putea avea nevoie pentru o videoconferință. De asemenea, este disponibilă în mai multe culori, astfel încât să o puteți alege pe cea care arată cel mai bine în interiorul biroului dumneavoastră.

Integrare rapidă și compatibilitate cu cele mai importante platforme

Logitech este un partener oficial al celor mai bune platforme de videoconferință din lume. De aceea, toate soluțiile pe care le oferim sunt certificate și pe deplin compatibile cu principalele aplicații de videoconferință, inclusiv MS Teams, ZOOM, Google Meet, Pexip și altele.

O gamă completă de soluții pentru conferințe video, asigură o integrare rapidă și ușoară. De exemplu, Rally Bar nici măcar nu necesită o conexiune la un computer: aplicațiile de bază sunt deja integrate în dispozitiv, astfel încât participanții la reuniune pot începe o întâlnire online fără niciun prolog. Rally Bar se conectează la un Mac sau la un PC rapid și fără repornire, dacă este necesar. Este genul de detaliu care economisește timp, stimulează productivitatea și face o impresie de durată.

Întreaga linie de produse Logitech este pre-configurată pentru servicii specifice. De exemplu, sistemele de videoconferință Logitech cu Google Meet includ absolut tot ce aveți nevoie pentru o conferință. Acesta vine cu o cameră MeetUp sau Rally, un controler Tap și un minicomputer. Puteți începe o conferință printr-o singură atingere, dar, cel mai important, participanții au acces și la alte servicii Google. Actualizările de software sunt automate, iar o consolă de administrator Google Workspace vă permite să gestionați sistemul. Totul pentru o experiență de utilizare confortabilă și productivă.


Soluții complexe "la cheie"

Produsele Logitech formează un ecosistem versatil de soluții, incluzând hardware, software, servicii și parteneriate de clasă mondială. Acest lucru face posibilă luarea în considerare nu doar a unor dispozitive individuale, ci a unor soluții complete care funcționează perfect împreună.

Datorită unei varietăți de produse, clienții pot echipa orice tip de sală "la cheie" - de la săli mici pentru webinarii până la săli de conferințe pentru prezentări de amploare. Iar cu un astfel de echipament de înaltă calitate, echipa dvs. nu va avea nevoie de o pregătire îndelungată sau de competențe speciale.

Pe lângă faptul că compania încorporează în mod constant noi idei și tehnologii și își extinde ecosistemul, ea nu uită de aspectul elegant al dispozitivelor sale. Designul atrăgător demonstrează o atenție la detalii care este deosebit de importantă în utilizarea de zi cu zi.

ASBC este un partener autorizat Logitech în Belarus. Oferim toate dispozitivele necesare pentru echiparea sălilor de ședință, precum și a locurilor de muncă la birou și acasă. Și o facem în cel mai scurt timp posibil.

Oferim, de asemenea, un test drive al echipamentelor: specialiștii noștri vor aduce gratuit dispozitivele la biroul dvs., le vor configura și vă vor arăta cum funcționează totul.

Aflați despre produsele Logitech și despre soluțiile complete pentru nevoile dumneavoastră. Trimiteți o cerere prin formularul de feedback și un manager Logitech va lua legătura cu dvs. pentru a vă oferi toate detaliile.