Logitech

5 motive pentru a integra Logitech Tap în sala dvs. de ședințe

Ședințele hibride au devenit o normalitate pentru multe tipuri de afaceri. Recrutarea angajaților de oriunde din lume, gestionarea sucursalelor, întâlniri cu clienții și partenerii - puteți face toate acestea în timpul unei videoconferințe.

Dacă apelurile regulate fac parte din activitatea dvs. profesională, aveți nevoie de Logitech Tap. Este un dispozitiv de control tactil cu conexiune wireless și HDMI. Ca și piesa lipsă din puzzle, acesta leagă toate echipamentele din sala de ședințe și deschide mai multe posibilități pentru videoconferințe.

1. Conexiune și control cu o singură atingere
Logitech Tap este conceput pentru a face organizarea și participarea la ședințe online simple și intuitive. Integrat cu sistemele de videoconferință, dispozitivul de control vă permite să vă sincronizați calendarele, să trimiteți fișiere de pe un PC conectat prin HDMI și să vă alăturați unui apel printr-o singură atingere.

De asemenea, puteți utiliza Logitech Tap pentru a gestiona toate funcțiile din Rally - setul de echipamente pentru video conferințe.

În plus, aveți posibilitatea de a controla unghiul camerei direct de pe ecranul tactil și de a regla setările camerei, cum ar fi temperatura și iluminarea. O singură atingere în locul tuturor telecomenzilor.

2. Pregătit să lucreze 24/7
Cu Logitech Tap, sunteți mereu în contact atunci când aveți nevoie. Pentru că dispozitivul de control este echipat cu un senzor de mișcare care îl menține gata de utilizare în orice moment. De fiecare dată când intrați într-o sală de ședințe, aprindeți luminile sau începeți o conversație, Logitech Tap vă trezește automat din modul de veghe. Pentru a vă alătura unei întâlniri, este suficient să atingeți ecranul.


3. Integrare completă cu soluțiile partenerilor
Cu Logitech Tap, întâlnirile cu angajații locali și la distanță devin mai eficiente. Dispozitivul de control în sine și setul de soluții Logitech pentru săli de conferință se integrează perfect cu cele mai importante servicii de videoconferință. Tap funcționează cu Google, Microsoft și Zoom. De exemplu, conectarea unui PC la Zoom Room este simplă, folosind rețeaua wireless sau HDMI.

4. Detalii sofisticate
Logitech Tap arată elegant și modern. Ecranul tactil de 10,1 inchi este prevăzut cu un strat antireflex și oleofob. Profilul redus, cu un unghi de 14°, ridică dispozitivul la o înălțime convenabilă de vizualizare. La dorință, dispozitivul poate fi conectat la un computer prin intermediul portului USB și poate fi utilizat ca un ecran tactil suplimentar. Este incredibil de util atunci când lucrați împreună. Logitech Tap, ca și alte echipamente din sala de ședințe, poate fi controlat cu ajutorul platformei Logitech Sync.


5. Instalare ușoară
Logitech Tap este potrivit pentru orice sală de ședințe, indiferent de dimensiune. Dispozitivul de control poate fi așezat pe o suprafață sau atârnat pe un perete: este prevăzut cu suporturi de masă și de suspendare care se rotesc la 180 de grade pentru o vizibilitate îmbunătățită. Cablurile pot fi introduse prin panoul din spate sau printr-o gaură în partea de jos. De altfel, cablul USB lung (10 metri) permite ca dispozitivul să fie poziționat în apropierea participanților, chiar dacă computerul propriu-zis se află într-un dulap, pe o altă masă sau nu este la vedere.


Бесплатный тест-драйв у вас в офисе Test drive gratuit în biroul dvs.

Mai bine să vezi o data, decât să auzi de o sută de ori. Vă invităm să încercați gratuit Tap în biroul dvs. Pentru a profita la maximum de controler, acesta este cel mai bine utilizat cu echipamentul Logitech Rally pentru săli de ședințe - un dispozitiv compact cu o cameră video, difuzoare și un sistem de microfoane.

Este foarte simplu: un angajat ASBC vă va aduce dispozitivele la birou, le va configura și vă va arăta cum funcționează totul. Este cel mai simplu mod de a experimenta universul Logitech.


Trimiteți o cerere pe formularul de feedback și un manager vă va contacta pentru a vă oferi toate detaliile.