În orice loc,
în orice moment în care lucrați

Creat pentru o viață activă, seria Beocom aduce valorile scandinave de design în lumea afacerilor. Cu sunetul perfect al Bang & Olufsen și calitatea clară a convorbirilor, acesta este o alegere logică, potrivită ideal pentru birou, casă și în timpul călătoriilor. Seria Beocom este concepută pentru un lucru productiv și este compatibil cu cele mai populare platforme de comunicare.
Create pentru profesioniști
Sunetul special Bang & Olufsen.
Dispozitivele sunt dezvoltate de inginerii de sunet experimentați ai Bang & Olufsen, oferind o calitate a sunetului fără margini și de neegalat. Difuzoarele și microfoanele sunt optimizate pentru convorbiri cristaline, iar tehnologia de reducere activă a zgomotului (ANC) blochează sunetele nedorite din fundal.
Certificate pentru lucru hibrid.
Create pentru lucru în echipă. Noua serie Beocom este compatibilă cu platforme populare de comunicare, cum ar fi MS Teams, Zoom și Google. Oferă o configurare ușoară și o conexiune stabilă. Livrată cu un adaptor USB.
Create pentru utilizare zilnică și confort.
Design veșnic combinat cu o măiestrie fără compromisuri. Cu o ajustare ultra-confortabilă, fiți sigur că veți avea întotdeauna un aspect demn - fie că sunteți la o conferință telefonică, la birou sau în călătorie.
Descoperiți lumea seriei Beocom

BEOCOM PORTAL
Alegeți culoarea
Modificați procesul de lucru
BEOCOM EX
Alegeți culoarea
Mereu în mișcare
BEOCOM PORTAL
De la birou, acasă sau în călătorie. Beocom Portal oferă sunet cristalin în orice moment, oriunde lucrați. Combinați sunetul distinctiv Bang & Olufsen, materiale de înaltă calitate și un design intuitiv, iar lumea pentru profesioniștii în afaceri se schimbă pentru totdeauna. Beocom Portal susține platformele dvs. de comunicare principale, cum ar fi MS Teams, Zoom și Google.
În set
 • Căști Beocom Portal
 • Adaptor USB-A
 • Cablu USB-A pentru încărcare
 • Cablu audio de 3.5 mm (1.25 m)
 • Husă pentru călătorii
BEOCOM EX
Beocom EX - dispozitivul perfect cu funcționalitate flexibilă și design compact. Potrivit atât pentru lucrul în deplasare, cât și pentru munca la distanță direct din confortul casei. Întotdeauna la îndemână, este pregătit să ofere asistență direct din buzunarul dvs. Versatilitatea excelentă, designul ergonomic și calitatea clară a sunetului îl fac ideal pentru lucrătorii moderni cu programe de lucru hibride, întotdeauna în mișcare.
În set
 • Căști Beocom EX
 • Adaptor USB-A
 • Cablu de încărcare USB-A la USB-C
 • Vârfuri auditive Comply™, dimensiune medie
 • Vârfuri auditive din silicon, 4 dimensiuni
 • Ghid scurt de utilizare
Luați legătura cu noi
Pentru a comanda soluții de afaceri hibride Bang & Olufsen

Creați un interior excepțional cu Bang & Olufsen

Integrați produsele Bang & Olufsen în proiectul de design pentru clientul dvs.
și obțineți o comisionare de 6% pentru fiecare produs vândut.

Calitate consacrată din 1925

Brandul acustic Bang & Olufsen s-a născut în Danemarca. În țara cunoscută pentru devotamentul său față de calitatea înaltă, autenticitate și estetică în fiecare detaliu. Pe parcursul celor 96 de ani de existență, B&O a urmat aceste orientări și a creat echipamente audio unice din materiale premium, cu care este confortabil și plăcut să trăiești.

Ascultați, este impresionant

Beoplay A9 Gen 4
Beoplay A9 a fost inspirat de sunet și muzică. Forma sa reprezintă un cerc, iar acesta a fost ales deoarece undele sonore se propagă în cercuri. Beoplay A9 constă dintr-un număr mic de elemente, care sunt utilizate la maximum și sunt fabricate din cele mai bune materiale: lemn de înaltă calitate, plastic, aluminiu și țesătură foarte bună.
Beosound Balance
Datorită tehnologiei de formare a fasciculului, Beosound Balance asigură direcționarea sunetului pentru auditie focalizată de la orice poziție – totul într-un singur dispozitiv. Designul a fost creat în colaborare cu Benjamin Hubert de la Layer Design, un studio creativ din Londra specializat nu doar în design, ci și în crearea de interfețe unice pentru utilizatori.
Beosound Level
Beosound Level este despre estetică, practicitate și durabilitate. Puteți să o plasați cu încredere oriunde. Această boxă elegantă, ce oferă până la 16 ore de funcționare autonomă cu baterie, împodobește orice cameră în care este mutată.
Beosound 2
Beosound 2 oferă o redare sonoră cu adevărat impresionantă și puternică. Implementarea tehnologiei Acoustic Lens într-un corp conic din aluminiu, fără sudură, creează o panoramă sonoră la 360 de grade, care umple întreaga cameră, indiferent unde o amplasați.

Colaborați cu noi

Folosiți produsele Bang & Olufsen în proiectele dvs. și veți face ca designul să fie nu doar original, ci și să beneficieze de o soluție acustică stilată și funcțională pentru interior.
Beneficii pentru achiziții în volum.
Sistem transparent de plată.
6% - comision din vânzări.
Livrare în orice oraș.

Contactați-ne pentru a începe colaborarea.

Dacă nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs., scrieți-ne și noi vom răspunde.+373 60 955 333
info@asbc.md
ASBC | Apple Premium Reseller
Republic of Moldova, MD-2012, Chișinău, str. 31 August 1989, nr.103

© All Rights Reserved. AUTOMATED SYSTEMS BUSINESS CONTROL SRL
Legal address: Republic of Moldova, MD-2012, Chișinău, str. 31 August 1989, nr.103
Company details: c/f 1022600047048, cod TVA 0211218

Bank details:
IBAN: MD66VI022511100000155MDL
VICBMD2X
BC Victoriabank SA