Ridicaţi calitatea negocierilor pe care le purtaţi, la un nivel profesional, prin sistemele de videoconferință Prestigio Solutions.

FHD, UHD, 4K, sunet desăvârşit și curat, opțiune Plug & Play, autentificare biometrică și alte caracteristici inovatoare, ce corespund cerinţelor moderne ale sălilor de conferințe și spaţiilor pentru negocieri.

Soluții pentru videoconferințe

Soluții personalizate
WINDOWS HELLO CAMERA
COLLABORATION BARS
13MP UHD CAMERA
PANORAMIC VC CAMERA
De la 8 la 12 locuri
Săli de conferințe
Vă permit să comunicați în format FULL HD 1920 x 1080, au grijă de securitatea dvs. datorită autentificării biometrice, se conectează rapid și nu ocupă mult spațiu.
Săli de ședințe de mărime medie
4K PTZ CAMERA
Collaboration Bar și Colabaration Bar Gamma sunt soluții excelente pentru sălile de ședințe de dimensiuni medii, în format 3 în 1. Într-un singur dispozitiv, aveți deopotrivă o cameră 4K excelentă cu zoom digital și unghi extins de vizualizare, un difuzor puternic și 6 microfoane încorporate cu anularea zgomotului ambiental.
De la 16 la 20 locuri
Săli de ședințe mici
Camera 4K PTZ profesională poate transmite video-uri cu rezoluție 4K la 60 de cadre pe secundă, poate capta imagini pe o rază de 170 °, are zoom optic și digital multiplu. De asemenea, Camera PTZ 4K este echipată cu mai multe porturi universale pentru conectare rapidă la dispozitive și poate fi alimentată prin Ethernet, din orice colţ al încăperii.
Speakerphone-uri
De la 2 la 6 locuri
Speakerphone-ul oferă un sunet clar de clasă premium datorită celor 6 microfoane cu anulare automată a zgomotului și a ecoului, în timp ce distanța de captare a vocii ajunge la 5 metri în toate direcțiile.

Conexiunea rapidă este asigurată de porturile Bluetooth, USB și AUX, iar bateria puternică încorporată și funcția de încărcare fără fir vă vor scuti de cablurile deranjante.
Camera UHD de 13MP și camera Panoramic VC sunt excelente pentru sălile de ședințe mici, având dimensiuni reduse și preț accesibil, unghi excelent de captare a imaginii, conexiune rapidă și capacitate de captare vocală de mare acurateţe.
JoinU - Software multifuncțional pentru săli de ședințe
Un software multifuncțional de la Prestigio Solutions
pentru săli de ședințe și săli de clasă de orice tip și dimensiune


Screen mirroring | Videoconferințe prin orice aplicație | integrarea calendarelor | Conexiune wireless | Simplitate în utilizare

Avantajele soluțiilor noastre

Oferim soluții de afaceri personalizate pentru a crește eficiența întâlnirilor dumneavoastră și a optimiza procesele de afaceri. Economisiți timp, îmbunătățiți calitatea, iar astfel veţi reduce cheltuielile și veţi crește profiturile.

 • Creşterea  eficienței

  Efectuați apeluri rapid și ușor cu funcția de lansare rapidă Plug&Play. Creșteți eficiența conferințelor dvs., evitând interferențele audio și video.

 • Calitate înaltă a apelurilor

  Soluțiile noastre vă asigură întâlniri de înaltă calitate: imagini clare 4K sau FHD cu sunet desăvârșit și curat.

 • Tehnologii inovatoare

  Profitați din plin de tehnologiile avansate, celor precum funcţia PTZ, focalizare automată inteligentă, autentificare biometrică și alte funcții care nu sunt disponibile pe dispozitivele obișnuite.

 • Creșterea atractivității mărcii dvs.

  Datorită calității excelente de comunicare, marca dumneavoastră va fi asociată cu tehnologii moderne și inovatoare.

 • Adaptare

  Găsiți soluția care se potrivește nevoilor dvs. și care va fi adaptată  perfect  proceselor dvs. Indiferent dacă e un loc de muncă personal, o sală mică de şedinţe sau o sală mare de conferințe.

 • Design modern

  Soluțiile noastre sunt concepute pentru salva spațiul dvs. de lucru de cablurile și adaptoarele pentru conectare. Designul laconic și minimalist va sublinia statutul afacerii dvs.

CONTACTE

Dacă nu ați găsit răspuns la întrebarea dvs., scrieți-ne și noi vom răspunde.

+373 60 955 333
info@asbc.md
ASBC | Apple Premium Reseller
Republic of Moldova, MD-2012, Chișinău, str. 31 August 1989, nr.103
© All Rights Reserved. AUTOMATED SYSTEMS BUSINESS CONTROL SRL
Legal address: Republic of Moldova, MD-2012, Chișinău, str. 31 August 1989, nr.103
Company details: c/f 1022600047048, cod TVA 0211218

Bank details:
IBAN: MD66VI022511100000155MDL
VICBMD2X
BC Victoriabank SA
ASBC în alte țări