|

Pentru cei care nu sunt obișnuiți să aștepte.

Pentru a nu face compromisuri, Apple oferă modele de MacBook personalizate - și anume, modele proiectate special pentru nevoile profesioniștilor.

Îndepliniți sarcinile și obțineți rezultate cu MacBook-ul dvs.

Fără amânare: MacBook-ul dvs. este aici și este pregătit pentru proiecte mari

Doriți un alt dispozitiv? Nicio problemă.

Contactați-ne direct pentru a obține soluția perfectă pentru afacerea dvs.

ASBC | Apple Authorised Reseller

Strada 31 August 1989, 103, Chișinău
© All Rights Reserved. AUTOMATED SYSTEMS BUSINESS CONTROL SRL
Legal address: Republic of Moldova, MD-2012, Chișinău, str. 31 August 1989, nr.103
Company details: c/f 1022600047048, cod TVA 0211218

Bank details:
IBAN: MD66VI022511100000155MDL
VICBMD2X
BC Victoriabank SA
ASBC în alte țări

Optimizați performanța MacBook-ului dvs. cu procesorul potrivit!

Procesorul - inima MacBook-ului dvs., care controlează toate sarcinile efectuate de componentele hardware și software. Cu cât este mai puternic procesorul, cu atât mai rapid și mai eficient poate MacBook-ul dvs. să facă față celor mai solicitante sarcini.

Nu ratați șansa de a crea MacBook-ul perfect pentru a vă satisface nevoile! Alegeți un procesor puternic și bucurați-vă de performanțe fără compromisuri.

Atunci când alegeți un procesor, este important să luați în considerare câțiva factori cheie:

Cele mai recente generații de procesoare oferă performanțe îmbunătățite și eficiență energetică, asigurând o funcționare lină și rapidă.

Generația procesorului

Mai multe nuclee permit MacBook-ului dvs. să gestioneze în mod eficient sarcinile simultane, sporind multitasking-ul și productivitatea.

Numărul de nuclee

Procesor

Optimizați performanța MacBook-ului dvs. cu suficientă memorie combinată!

Memorie combinată

Atunci când alegeți memorie cu acces aleator (RAM), vă asigurați că MacBook-ul dvs. poate gestiona în mod eficient aplicațiile multitasking și cele cu utilizare intensivă a resurselor.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți o memorie RAM:

Potrivit pentru sarcini zilnice, cum ar fi corespondența electronică, procesarea de text și navigarea pe internet. Această cantitate de memorie asigură o funcționare fără probleme pentru utilizarea zilnică.

Configurație de bază

Recomandat pentru sarcini mai complexe, cum ar fi editarea de fotografii, crearea de ilustrații și prezentări. Memoria suplimentară vă permite să rulați mai multe aplicații simultan, fără a sacrifica performanța.

Memorie extinsă

Dacă lucrați cu proiecte mari și aplicații profesionale (editare video/audio, modelare 3D etc.), memoria sporită vă va îmbunătăți semnificativ eficiența și viteza. Sarcinile profesionale necesită mai multă memorie pentru operațiuni rapide și performanțe stabile ale sistemului.

Este important să rețineți că memoria unui MacBook nu poate fi actualizată de către utilizator, așa că, dacă preconizați că veți avea nevoie de mai multă memorie în viitor, este recomandabil să țineți cont de acest lucru la comandă.

Utilizare profesională

Maximizați potențialul MacBook-ului dvs. cu o configurație optimă a memoriei!

Alegeți dimensiunea perfectă a unității de stocare pentru MacBook!

Capacitatea de stocare - este un aspect cheie care influențează opțiunile de stocare și performanța generală a MacBook-ului dvs.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți capacitatea de stocare a unei unități:

În ciuda spațiului disponibil, cantitatea de date pe care o puteți stoca poate fi limitată în timp. Prin urmare, este important să alegeți o unitate care să vă satisfacă nevoile.

Capacitatea spațiului

Tipul unității, aveți mai multe opțiuni

Unitate SSD (Solid State Drive): Excepțional de rapidă și silențioasă, SSD nu are părți mobile, ceea ce o face mai fiabilă și mai durabilă. Atunci când alegeți un SSD, oferiți MacBook-ului dvs. o performanță rapidă și un acces fulgerător la datele dvs.

Fusion Drive: Această opțiune combină avantajele unui SSD și ale unui hard disk tradițional. Fusion Drive oferă un echilibru între viteză și capacitate, oferind un spațiu de stocare semnificativ la un preț rezonabil.

Capacitate de stocare

Personalizați-vă MacBook-ul cu dimensiunea potrivită a unității de stocare și bucurați-vă de performanțe și capacități superioare.

Alegeți configurația perfectă a tastaturii și puterea de încărcare pentru MacBook!

Tastatură și unitate de încărcare

Alegeți o configurație a tastaturii cu care vă simțiți confortabil și personalizați localizarea tastaturii pentru a vă adapta la limba și preferințele regionale. Astfel, MacBook-ul dvs. este confortabil de utilizat și se potrivește preferințelor dvs.

Configurația tastaturii

Puterea unității de încărcare

Încărcătorul este o componentă cheie pentru ca MacBook-ul să funcționeze toată ziua. Alegeți încărcătorul potrivit pentru MacBook și nu vă mai faceți griji că MacBook-ul rămâne fără baterie în cel mai nepotrivit moment!

Unitate de încărcare standard: O soluție fiabilă și compactă pentru utilizarea zilnică.

Încărcare rapidă: Perfectă pentru persoanele conștiente de timp care doresc să își încarce rapid MacBook-ul în orice moment.

Avem mai multe opțiuni pentru a vă satisface nevoile: