O gamă completă de soluții integrate pentru business și educație.
Produsele lor ajută companiile să modernizeze, să automatizeze și să simplifice procesele de afaceri prin implementarea tehnologiei de ultimă generație la prețuri accesibile.

Prestigio MultiBoard

Prestigio MultiBoard -
comoditate în utilizare

5-în-1

Ecran, computer, Wi-Fi, difuzoare stereo și aplicații speciale, toate într-un singur dispozitiv, fără a fi nevoie de personalizare.

Cooperare digitală productivă

Colaborare în timp real între colegi pe orice dispozitiv, din orice birou sau fus orar. Partajați-vă ecranul, luați notițe, salvați documente și înregistrări în timpul unei ședințe.

Aplicații preinstalate

Aplicații special concepute pentru o muncă cât mai eficientă. Pentru notițe, întâlniri online, oglindire a ecranului, colaborare vizuală etc.

O varietate a opțiunilor de conexiune

Numeroase porturi diferite pentru conectarea dispozitivelor suplimentare și a perifericelor de calculator vă permit să vă conectați și chiar să vă încărcați dispozitivele. Funcția de oglindire a ecranului permite colaborarea fără fir prin doar câteva clicuri.

Nivel ridicat de securitate

Vă puteți concentra asupra muncii dvs. în timp ce MultiBoard vă protejează datele și vă oferă o personalizare sigură. Carcasa de protecție și sticla securizată de pe ecran asigură o protecție maximă a dispozitivului împotriva deteriorărilor externe.

Soluții pentru conferințe video

Soluțiile pentru conferințele video joacă un rol esențial în facilitarea unei colaborări fără întreruperi între partenerii de afaceri și echipe. În contextul actual de lucru, comunicarea eficientă este esențială.

De ce aleg clienții noștri soluțiile pentru conferințe video?

În orice loc

Creați mediul de cooperare perfect cu soluțiile VCS pentru săli de ședință, săli de conferință sau spații de lucru personale de orice dimensiune.

În orice business

Beneficiați de toate instrumentele de colaborare de care aveți nevoie, cu o implementare și o gestionare rapidă și ușoară pentru întreprinderile mici sau mari.

În orice situație

Creați un mediu de colaborare hibrid comod cu sisteme interne de înaltă performanță sau cu soluții VCS portabile și wireless.

Soluții de fixare

Suporturi și standuri pentru soluții profesionale AV și accesorii pentru produse de consum.
Accesorii Prestigio Solutions
Prestigio Solutions are propria linie de accesorii pentru panouri interactive, ecrane comerciale și video wall-uri pentru a satisface nevoile clienților și a oferi o soluție completă. Linia de accesorii include suporturi și cărucioare de podea, suporturi electrice și montaje de perete compatibile cu orice dispozitiv în conformitate cu standardul VESA.
Accesorii de la parteneri
Pentru a îndeplini toate cerințele unui proiect de publicitate digitală pentru aproape toate piețele comerciale verticale, avem parteneriate cu mărci care oferă cele mai bune și eficiente soluții de pe piața accesoriilor.

Soluții software

Aplicații personalizate pentru business și educație. Pentru notițe, întâlniri online, oglindire a ecranului, colaborare vizuală, gestionarea conținutului digital de afișare etc.
AirServer
Mozabook
Displ
mClass
OfficeSuite

Mai aveți întrebări?

Contactați-ne direct și vă vom răspunde la toate întrebările.

ASBC | Apple Authorised Reseller

Strada 31 August 1989, 103, Chișinău
© All Rights Reserved. AUTOMATED SYSTEMS BUSINESS CONTROL SRL
Legal address: Republic of Moldova, MD-2012, Chișinău, str. 31 August 1989, nr.103
Company details: c/f 1022600047048, cod TVA 0211218

Bank details:
IBAN: MD66VI022511100000155MDL
VICBMD2X
BC Victoriabank SA
ASBC în alte țări

Testați gratuit posibilitățile Prestigio MultiBoard!

Completați cererea și un manager vă va contacta pentru a plasa comanda.